OnePlus 3 akıllı telefonun Geekbench sonuçları ortaya çıktı

OnePlus 3'ün hakkında duyuru öncesinde bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çinli OnePlus'ın yeni amiral gemisi akıllısını tanıtmasına oldukça az bir zaman kaldı. Kısa süre önce firma 14 Haziran tarihinde etkinlik düzenleyeceğini duyurmuştu. Bu etkinlikte OnePlus 3 adı ile firmanın yeni akıllı telefonunun gün yüzüne çıkacağını söyleyebiliriz.

OnePlus 3'ün duyurusu öncesinde farklı kaynaklar üzerinden bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihaz Geekbench veri tabanında ortaya çıktı. OnePlus A3003 model numarası ile Geekbench'de yer alan cihazın puanları geldi ve ayrıca bazı önemli teknik özellikler de ortaya çıktı.

Baktığımızda yeni akıllı telefonun 6GB sistem belleğine sahip olduğu görülüyor. Gelen bilgilere göre OnaPlus 3, 4GB ve 6GB olarak iki farklı sistem belleği seçeneği ile pazara sunulacak.

Ayrıca cihazın yonga seti de Qualcomm Snapdragon 820 olmakta. Bu yonga seti bu sene bir çok amiral gemisi üst seviye modelde yer alırken, dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeriyor. İşlemci saat hızı 1.59Ghz olarak görülse de Snapdragon 820'nin 2.15Ghz saat hızında işlemci içerdiğini de belirtelim.

Geekbench puanına bakarsak eğer, tek çekirdekte 2394 puan alan OnePlus 3'ün çoklu çekirdek puanı ise 5635 olarak görülüyor.

OnePlus 3 akıllı telefonun diğer teknik özellikleri ise şöyle olacak: 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran üzerinde çalışan akıllı telefon 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile gelecek. 32GB / 84GB / 128GB dahili veri kapasitesi ve 3.000mAh diğer önemli özellikler olacak.

Whatsapp