OnePlus 3 akıllı telefonun fiyatı ve versiyonları hakkında bilgiler ortaya çıktı

OnePlus'ın 3. nesil amiral gemisi bu sene içerisinde pazara sunulacak.

Samsung ve Apple'ın ardından özellikle de Çinli firmalar yükselişini sürdürürken, her dönem yeni Çinli üreticiler de pazara girmeye devam ederken, dikkat çekici üreticilerden birisi olarak 2014 senesinde karşımıza gelen firmalardan bir tanesi de OnePlus oldu.

Özellikle cihazlarını davetiye usulü ile satması ile tanınan firma, şu anda artık bu yöntemi bırakarak, normal satış kanallarına geçiş yapmış durumda.

İlk olarak OnePlus One adındaki model ile 2014'de karşımıza gelen firma, geçtiğimiz sene ise OnePlus 2 adındaki yeni amiral gemisini ve ayrıca OnePlus X adındaki daha küçük bir modelini daha pazara sunmuştu.

Bu sene henüz yeni model duyurusu gerçekleştirmeyen firmanın OnePlus 3 adındaki yeni amiral gemisini kısa süre içerisinde sunması bekleniyor ve OnePlus'ın CEO'su Peter Lau, kısa süre önce OnePlus 3 ile çekildiği kaydedilan fotoğrafı da paylaşmıştı.

OnePlus'da çalışan bir kişi tarafından sızdırıldığı kaydedilen bazı bilgiler gün yüzüne çıktı. Buna göre yeni akıllı telefon 1999 Yuan, yani yaklaşık olarak 310$ seviyesinde bir fiyat ile satışa sunulabilir. Bu fiyat ile gelirse, yeni akıllı telefon 329$ olan OnePlus 2'nin ilk sunulduğu fiyatından daha ucuz olarak geleceğini söyleyebiliriz.

Ayrıca yine iddilara göre OnePlus 3, iki farklı versiyon olarak gelecek. Bu versiyonlardan bir tanesi Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerecek., diğer versiyon ise 6GB sitem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Akıllı telefonun 18 Mayıs tarihinde duyurulacağı ve Haziran'da da satışa sunulacağı iddia edilmekte.

Whatsapp