OnePlus 3, 3T, 5 ve OnePlus 5T için Android 9 Pie Güncellemesi Gecikecek

OnePlus, neredeyse eski teni tüm cihazları için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınlanacağını açıklamıştı ancak bu güncelleme biraz daha gecikecek gibi görünüyor.

Eğer bir OnePlus 3 / 3T veya OnePlus 5 / 5T sahibiyseniz, bu haberimiz sizi biraz üzebilir. Çin merkezli şirketin CEO'su Pete Lau yaptığı açıklamada, bu dört akıllı telefon modeli için Android 9.0 Pie güncellemesi ile ilgili olarak geliştiricilerinin biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. 

İlk etapta, OnePlus 3 ve OnePlus 3T'nin Android 9.0 Pie güncellemesini alması için iki yıldan daha eski telefonlar olduğu ve yeni telefonların şu anda en yüksek önceliğe sahip olması gerektiği göz önüne alındığında, bir süre daha beklemek bir yere kadar anlaşılabilir. Ama OnePlus 5 ve 5T'nin beklemesi için anlaşılır bir ,sebep yok. 

Pete Lau, ne yazık ki bu dört cihaz ile ilgili daha fazla ayrıntı vermedi ve OnePlus 6T ile ilgili açıklamalar yaptı. Pete Lau, OnePlus 6T'nin Google'ın en teni işletim sistemi ve büyük ihtimalle yeniden tasarlanan OxygenOS arayüzü ile kutusundan çıkacağını belirtti. Birçok OnePlus kullanıcısının, sade ve neredeyse stok Android deneyimi yaşatan arayüzü nedeni ile markayı tercih ettiği için yeni OxygenOS arayüzünde çok aşırıya kaçmadan geliştirmeler yapması bekleniyor. 

Her şeye rağmen, OnePlus 3 ve OnePlus 5 serilerinin bu yılın sonundan önce Android 9.0 Pie güncellemesini alacağını tahmin ediyoruz. Yani şirketin bu güncelleme için iki ayı daha var diyebiliriz. 

Whatsapp