OnePlus 3, 3T, 5 ve 5T İçin Yeni Açık Beta Güncellemeleri Geldi

Çin merkezli OnePlus, OnePlus 3, 3T, 5 ve 5T için yeni OxygenOS açık beta güncellemelerini dağıtmaya başladı. Yeni güncelleme ile beraber kilit ekranında çift tıklama ile ekranı uyutma özelliği geldi.

OnePlus 6'nın duyurulmasına sayılır günler kala Çinli firma eski akıllı telefonları için yazılım güncellemelerini eksiksiz şekilde göndermeye devam ediyor. Her zamanki gibi, şirket yeni özellikleri cihazlara ekleme ve çeşitli hataları düzeltmek için yeni güncellemeler yapmakla meşgul gibi görünüyor.

OnePlus 3'ü kullananlar şu anda Open Beta 35 güncellemesini alıyor, 3T kullananlar ise Open Beta 26'yı alırken, OnePlus 5 sahipleri ise Open Beta 9 güncellemesini alıyor. OnePlus 5T kullanan kişiler ise Open Beta 7 güncellemesini şuan itibariyle almaya başladı.

Bu dört cihaz içinde yeni güncellemeler pek bir yenilik getirmiyor. Fakat kilit ekranında iken çift tıklayarak ekranı uyutabileceğiniz önemli bir özellik cihaza bu güncelleme ile eklenmiş durumda. Güncelleme ayrıca, büyük dosyalar için tarama mantığına yönelik bazı iyileştirmeler ve uygulama çekmecesi için geliştirilmiş arama geçmişi özelliğini de beraberinde getiriyor.

OnePlus 3 ve 3T ayrıca misafir modu ile ilgili ek bir özelliğe daha sahip olsa da diğer içerikler dört cihaz içinde aynı durumda. Yani bu değişikliklerin hepsi dört cihaz içinde geçerli diyebiliriz. Yeni açık beta güncellemeleri beta programı kapsamındaki bütün kullanıcılara OTA üzerinden gönderilmeye başladı. Eğer sizde beta programında yer alan yazılımı kullanıyorsanız bu hafta sık sık ayarlar menüsünden yazılım güncelleme kısmını kontrol etmeyi unutmayın.

Whatsapp