OnePlus 2 nihayet Android 6.0.1 Marshmallow'a kavuşuyor

Çinli OnePlus'ın amiral gemisi, yenisinin duyurusu öncesinde Marshmallow güncellemesine kavuşuyor.

Çinli OnePlus, şu sıralar yeni nesil amiral gemisi modeli olan OnePlus 3'ün duyuru hazırlıkları ile uğraşıyor. 14 Haziran tarihinde resmi olarak duyurulacak olan yeni akıllı telefon amiral gemisi seviyesinde donanım özellikleri ile bu senenin en çok konuşulan cihazlarından birisi olmaya da aday.

Bu duyuru merakla beklenirken, bir haber de firmanın geçtiğimiz sene sunduğu amiral gemisi OnePlus 2 için geldi. Firmadan gelen bilgilere göre bu akıllı telefon sonunda Android 6.0.1 Marshmallow güncellemesi almaya başladı.

Bir kaç ay önce OnePlus, akıllı telefon modeli OnePlus 2 için Android Marshmallow beta test sürecini başlatmıştı. Ayrıca geçtiğimiz ay sonunda da yine firmadan yeni güncellemenin kısa süre içerisinde sunulacağı bilgisi gelmişti. Şimdi de firmanın resmi web sitesi üzerinde yaptığı duyuruya göre nihayet OnePlus 2, Android Marshmallow güncellemesi almaya başladı.

Güncelleme OxygenOS 3.0.2 için gelirken, Android 6.0.1 Marshmallow'u da OnePlus 3 akıllı telefona getiriyor. Firma güncellemenin 48 saat içerisinde tüm OnePlus 2 versiyonları için sunulacağını belirtti.

OnePlus 2 akıllı telefon 5.5" büyüklüğüne 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB / 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 16GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 3.300mAh batarya gibi özelliklerle gelmişti.

Güncelleme hakkında daha fazla bilgiye ise BURADAN ulaşabilirsiniz. 

Whatsapp