Onaylandı: Tüm Nokia Akıllı Telefonlar Haziran Sonuna Kadar Küresel Olarak Satışa Sunulacak

Nokia'nın Android telefonları Haziran'da geliyor. Nokia markasını taşıyan Android akıllı telefonların Haziran ayı sonundan önce global pazarlarda satışa sunulacağı resmi olarak doğrulandı.

Nokia tutkunları, HMD Global tarafından bu yılın başlarında resmi olarak duyurulan ve bazı ülkelerde satışa sunulan Android işletim sistemli ilk Nokia akıllı telefonları, ellerine almak için sabırsızlandıklarından %100 eminiz. Finlandiya merkezli şirketin Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'nın ikinci çeyrekte piyasaya sürüleceğini açıklamasına rağmen, bu cihazların hiç biri global olarak satışa sunulmadı. 

Birçok potansiyel müşteri, Mobile World Congress'da  duyurulan yeni Android akıllı telefonları satın alacakları için HMD ve Nokia'ya sormuş ancak hiçbiri bu konuda kesin cevap alamamıştır.

HMD Global, tüm Nokia markalı Android akıllı telefonlarını 2. Çeyrek sonuna kadar piyasaya sürmeyi planlıyor. Sadece bir kaç ülke değil Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6'nın Haziran ayı sonuna kadar tüm dünyadaki ülkelerde satışa sunulmuş olması planlanıyor. 

https://mobile.twitter.com/nokiamobile/status/868778247282204672

Nokia Mobile'a göre, yaklaşmakta olan akıllı telefonların Haziran ayı sonundan önce dünya çapında satın alınabilir olması bekleniyor. HMD Global tarafından Şubat ayında duyurusu yapılan dördüncü Nokia markalı akıllı telefon birçok ülkede raflardaki yerini aldı.

Şimdi, HMD Global'in perakendecilere yeterince ürün sağlayıp sağlayamayacağını görmek ve böylece herkesin çok istediği Nokia markalı Android akıllı telefonlarını satın almalarını sağlamak için kısa bir süre kaldı. 

Whatsapp