Olev ile ayda 10 bin TL'ye kadar kazanabilirsiniz

2016'nın Kasım ayında indirilmeye başlanılan Olev'in kurucusu Ertunç Çiriş, gerçekleştirdiği açıklama ile kendi araçlarıyla çalışmak isteyenlerin ayda 10 bin TL kadar para kazanabileceğini söyledi.

Geliştirilen yeni mobil uygulamalarla birlikte, toplu taşıma sektörü bile yavaş yavaş farklılıklar göstermeye başladı. Tüm dünyada Uber uygulamasının yakaladığı popülerlik göz ardı edilemezken, bir Türk girişimci de aynı mantıkla geliştirilen yerli uygulamamız Olev ile karşımıza çıkmıştı.

11 Kasım yani sadece 3 ay öncesinde indirilmeye başlanılan uygulama çok kısa bir sürede Uber’in Türkiye’deki en büyük rakibi olmayı başarırken, 500’den fazla araç ile birlikte hizmet sunuyor. Olev uygulamasına kayıt olup çalışmak için 2010 model ve üzeri 9+1 yolcu kapasiteli bir araç modeline sahip olmanız yeterli oluyor.

Konu ile ilgili açıklama gerçekleştiren Ertunç Çiriş; ‘‘ Aylık kazancı 10.000’i bulan sürücülerimiz oluyor. Baktığımızda yapılan yatırımın geri dönüşümü ortalama 1.5 ila 2 yıl arasında gerçekleşiyor.’’ dedi.

Uber’e göre tamamıyla yasal olarak çalışan Olev, sürücülerin vergilerini düzenli olarak ödemesini de sağlıyor. Uygulamanın CEO’su gerçekleştirdiği açıklamada kendi işinin patronu olmak isteyen ve en iyi şekilde kendilerini temsil eden yeni sürücüleri de aralarında görmek istediğini belirtti.

Whatsapp