Nubia Z20'nin Harika Kamerasından Çıkan Fotoğraf Örnekleri Yayınlandı

Nubia'nın yeni üst seviye cihazı Nubia Z20'nin arka kamerası ile çekilmiş gece modu özelliğini gösteren örnek fotoğraflar telefonun kamera kalitesini gözler önüne seriyor.

ZTE, 8 Ağustos'ta Pekin'de "To Image" sloganıyla beraber Nubia Z20 modelinin tanıtımı için bir etkinlik düzenleyecek. Nubia'nın kurucu ortağı olan Ni Fei, Weibo üzerinden yaptığı paylaşımla telefonun arka kamerasının nasıl bir performans gösterdiğini gözler önüne serdi.

Paylaşılan görsellerde Nubia Z20'nin süper gece modu ile geceyi adeta gündüze çevirdiği açık bir şekilde görülebiliyor. Nubia Z20'nin fotoğrafçılık açısından en iyi akıllı telefonlardan bir tanesi olacağı iddia edilirken örnek fotoğrafların da bunu desteklediğini söyleyebiliriz.

Nubia X benzeri neredeyse tamamen çerçevesiz bir ekran tasarımıyla gelmesi beklenen Nubia Z20'nin ön tarafta oldukça yüksek bir ekran kasa oranı sunması bekleniyor. Daha önceki sızıntılarda yer alan telefonun çerçevesiz yapısıyla dikkat çektiğini belirtmekte fayda var.

Geçtiğimiz yıllarda Nubia Z17 Mini ve Nubia Z17S gibi farklı modelleri ile Türkiye pazarında yer alan markanın yeni telefonlarını ülkemizde görememek bizleri üzüyor olsa da umarız ilerleyen dönemlerde Nubia markasının yeni modellerini tekrar ülkemizde görmeye başlarız.

Whatsapp