Nubia Z20 TENAA Tarafından Listelendi

ZTE'nin alt markası olan Nubia'nın yeni amiral gemisi Z20 bu sefer TENAA tarafından tasarımı ve özellikleri ile beraber listelendi.

Bugün yayınlanan TENAA listesi sayesinde Çin'de yakın zamanda duyurulacak olan Nubia Z20'nin tüm özellikleri ortaya çıktı. Nubia X modelinden sonra çift ekranlı yeni akıllı telefonu Nubia Z20 ile piyasada yine adından söz ettirmek isteyen şirketin üst düzey özellikleri de cihaz ile beraber sunacağını görüyoruz.

Ekran tarafında 6.42 inç OLED ekran paneline sahip olan telefonun her iki taraftan da kıvrımlı bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Ön tarafta herhangi bir çentik veya delik olmayan telefonun ikinci ekranı sayesinde arka kamerayı ön kamera gibi kullanmaya imkan sağlayacağı düşünülüyor. 

Güç butonunda yer alan parmak izine ek olarak ekran içi parmak izi okuyucusuna bu cihazda yer verilip verilmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Hafıza kartı yuvası olmayan telefonda çift sim kart desteğinin yer alacağını söyleyebiliriz. Bellek tarafında 6 / 128 GB, 8 / 256 GB ve 12 / 512GB olmak üzere üç farklı varyant ile piyasaya çıkacağı belirtiliyor.

Arka tarafta 5.1 inç boyutunda bir OLED ekran paneline sahip olan telefonun bu ekran ile kullanıcılara çok fazla farklı konuda yardımcı olacağı düşünülüyor. Bu ekranı normal ekran gibi kullanabiliyorsunuz. Arka tarafta yer alan üçlü kameranın yan taraflarında ise LED flaşın varlığı dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir fotoğraf Nubia Z20'nin harika bir kamera performansı sunacağını gözler önüne sermişti. Hızlı şarj destekli 3900 mAh kapasiteli pil ile gelen cihaz yazılım tarafında ise şirket tarafından özelleştirilen Android 9.0 Pie üzerinde çalışan bir arayüze sahip olacak gibi görünüyor. Kameraların 48 MP + 8 MP + 16 MP çözünürlüklere sahip olacağı belirtilirken ayrıca telefonda Snapdragon 855 Plus işlemcisinin kullanıldığı belirtiliyor.

Whatsapp