Nubia Z18S Özellikleri Benchmark Üzerinde Ortaya Çıktı

ZTE'nin çift ekranlı yeni amiral gemisi Nubia Z18s'in teknik özellikleri, Çin Benchmark sitesi üzerinde ortaya çıktı.

ZTE'nin alt markası Nubia, geçtiğimiz aylarda Nubia Z18'i duyurdu anca tüm gözler, çift ekrana sahip olması beklenen amiral gemisi Nubia Z18s'e çevrilmiş durumda. Akıllı telefonun bazı özellikleri, görüntüleri ile birlikte TENAA üzerinde ortaya çıkmıştı ve şimdi de Nubia Z18s'in öne çıkan özellikleri, Çin benchmark testlerinde doğrulandı. 

Benchmark skor kartı, Nubia Z18s'in 8GB RAM'le desteklenen Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinden güç alanını gösteriyor. Bununla birlikte, cihaz 19:9 en-boy oranına sahip Full HD+ çözünürlüklü ana ekranla geliyor. 

Master Lu adı verilen benchmark uygulaması, 19:9 en-boy oranında 1080 x 2280 piksel çözünürlükte ekrana sahip olduğunu bildiğimiz NX616J model numarasına sahip Nubia Z18s'i listeliyor. 

Daha önceki sızıntılardan onaylanan bilgiler arasında ise 24MP ana kamera sensörü ve 16MP ikincil kameraya sahip çift kamera kurulumu bulunuyor. TENAA kayıtlarına göre akıllı telefon sadece iki adet kameraya sahip ve Nubia Z18s'in ön kamerası olmayacak. Bu, Nubia Z18s'in çentiğe sahip olmadan en yüksek en-boy oranına sahip ekranlı akıllı telefonu olacağı anlamına gelebilir. 

Cihazın sadece arka tarafında,çift kamera kurulumu olacağı için selfie çekimlerinde, Meizu Pro 7 Plus modelinde olduğu gibi arkadaki ikincil ekranı kullanmak zorunda kalabiliriz. 

Whatsapp