Nubia Z18'in Tanıtılmasına Bir Gün Kala Cihazın Tasarımı Ortaya Çıktı

ZTE'nin çerçevesiz ekranlı yeni üst seviye cihazı Nubia Z18'in tanıtılmasına 1 gün kala cihazın tanıtım posteri üzerinden nasıl bir tasarıma sahip olacağı ortaya çıktı.

Daha önce çok kez ortaya çıkan Nubia Z18 görselleri ve sızıntılarının ardından bugün Nubia Z18'in bir poster üzerinde tasarımı net bir şekilde görüntülendi. Poster üzerinde özellikle çerçevesiz ekranıyla ön plana çıkan cihazda tek ön kameralı ufak bir çentik bulunacak. Yarın Çin'de yapılacak olan tanıtım öncesinde cihazın %90'dan fazla bir ekran kasa oranı ile geleceğini söyleyebiliriz.

Nubia Z18'in ayrıca Van Gogh özel baskı varyantına sahip olacağı bildiriliyor. Posterde yer alan cihazlardan bir tanesinin arka tarafında ünlü Hollandalı ressam Vincent Van Gogh'un “Yıldızlı Gece” resminin yer aldığını görüyoruz. Yapay zeka desteğine sahip kameraları ve çerçevesiz ekranı ile kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışacak olan Nubia Z18 yarın düzenlenecek bir etkinlik ile resmi olarak tanıtılacak.

Nubia Z18 özellikleri daha öncesinde birçok kez sızdırılan raporlar ve Geekbench raporları sayesinde ortaya çıkmıştı. Cihazda 8 GB RAM, 64 / 128 GB UFS 2.1 dahili depolama alanı, Snapdragon 845 işlemci, 5,99 inç boyutunda 18:9 orana sahip çerçevesiz bir ekran, 3350 mAh kapasiteli pil ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi gibi özellikler yer alıyordu.

Yarın tanıtılacak olan cihazın şuan için hangi fiyat etiketi ile hangi pazarlarda satışa sunulacağı bilinmiyor. Ülkemizde Nubia markasının resmi distribütörlüğü bulunduğunu biliyoruz. Bu sebeple Nubia Z18'in ülkemizde satışa çıkacağını düşünüyoruz.

Whatsapp