Nubia Z18 Mini Akıllı Telefon, 11 Nisan'da Geliyor

Yeni Nubia Z18 Mini akıllı telefonun tanıtım tarihi, etkinlik davetiyesi ile ortaya çıktı.

Çinli üretici ilk olarak Nubia Z5 modelini ve son arsında Nubia Z7, Nubia 9 ve Nubia 11 modellerini sundukları sonra serinin isim şeması bir anda Nubia Z17 modeline yükseldi. ZTE'nin alt markasının bir sonraki serisinin isminin ne olduğunu tahmin edebilir misiniz? Tabi ki Nubia Z18. Çünkü Nubia artık model numaralarını takvim yılı ile eşleştiriyor. 

ZTE Nubia Z18 serisinden gelecek ilk akıllı telefon, şirketin gönderdiği bir basın davetiyesine göre Nubia Z18 Mini olacak. 11 Nisan tarihinde resmi olarak duyurulacak olan akıllı telefonun 24MP çift kamera kurulumuna sahip olacağı iddia ediliyor. 

Heyecanla beklenen Nubia Z18 serisi amiral gemisinin mini versiyonu, söylentilerdeki bazı bir özelliklerden yoksun olabilir, ancak iki hafta önce gün yüzüne çıkan orta seviye Nubia V18 akıllı telefondan da  çok daha yetenekli olacağı kesin gibi görünüyor. Tanıtım etkinliği Çin'de düzenleneceği için akıllı telefonun, daha önce iddia edildiği gibi stok Android yerine en yeni Nubia arayüz yazılımı ile gelmesi bekleniyor. 

Nubia Z18 serisi üzerindeki sır perdesi henüz aralanmadı. Ancak Nubia Z17 serisi göz önüne alındığında, Nubia Z18 serisi de sınıfının en iyi donanım özellikleri ve en rekabetçi fiyat etiketi ile geleceğine kesin gözü ile bakılıyor. 

Whatsapp