Nubia Z11 Mini, yeni Clone Mode özelliği ile geliyor.

ZTE, Nubia Z11 Mini modelinin kamera özellikleri gelişmiş bir şekilde geliyor.

Çin'in en önemli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan ZTE, bir yandan kendi ismi altında modeller satışa çıkartırken, ayrıca Nubia adındaki alt bir marka üzerinden de oldukça önemli akıllı telefon modellerini teknoloji meraklılarına sunmakta.

Nubia olarak yeni bir model çok yakında duyurulacak ve Nubia Z11 Mini adı ile gelecek olan bu yeni akıllı telefon için de teaser bilgiler firmadan gelmeye devam ediyor. Cihaz adından da anlaşılacağı üzere kompact bir tasarıma sahip olacak ve taşınabilirliği ön planda tutan akıllı telefon kullanıcıları için geliyor.

Bir çok Çinli firma cihazlarını 2.5D cam tasarımı ile sunarken, Nubia Z11 Mini akıllı telefon da 2.5D tasarımına sahip olacak. Nubia Z11 Mini'nin hem ön hem de arka yüzünde bu tasarımı görebileceğiz.

ZTE, yeni cihazı hakkında teaser bilgiler sunmaya devam ediyor ve şimdi de kamerası için bazı detayları ön plana çıkardı. Teaser görsel üzerinden ilk söyleyebileceğimiz, cihazın yükseltilmiş NeoVersion kamera sistemine sahip olacağı. Nubia bilindiği üzere kamera teknolojisi ile ön plana çıkan bir firma.

Daha önce sadece Çin'de sunulan Nubia modeller, artık Çin dışına da çıkarken, Nubia Z11 Mini'nin ayrıca Clone Mode olarak adlandırılan bir özellik de içereceği firmanın GM'i Ni Fei tarafından duyuruldu. Bu özellik ile ilgili olarak da bir görsel de ortaya çıkarken, 19 Nisan tarihinde bu özellik hakkında bilgiler düzenlenecek olan konferans üzerinden gelecek.

Whatsapp