Nubia Z11 mini S akıllı telefon TENAA'da ortaya çıktı

ZTE'nin yeni Nubia Z11 mini S akıllı telefonu yakında gün yüzüne çıkacak...

Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, kısa bir süre sonra yeni bir etkinlikle karşımıza gelecek. Firmanın alt markası olan Nubia üzerinden de bir çok dikkat çekici model sunan firma, 17 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte de yeni bir Nubia modelini resmi olarak duyuracak.

Bu akıllı telefon hakkında bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi de  NX-549J model numarasına sahip olan bu yeni akıllı telefon Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da göründü. İddialar cihazın Nubia Z11 mini S ismi ile geleceği yönünde ancak henüz kesin bir bilgi de bulunmuyor.

Bir kaç gün önce bu cihazın ilk görseli ortaya çıkarken, çok fazla detay vermeyen görselde 23MP arka kamera ve 13MP ön kamera ile yeni Nubia'nın geleceği görülmüştü. TENAA'da da ortaya çıkan cihazın görseli ile bu görselde tasarımların aynı olduğunu söyleyebiliriz.

TENAA'dan gelen bilgilere bakacak olursak eğer, yeni cihaz 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefon 146 mm x 72.14 mm x 8.1 mm ölçülere sahip ve 160gr ağırlığında.

2Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan Nubia Z11 mini S'in sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB. Parmak izi tarayıcısı akıllı telefonun arkasında konumlandırılmış ve batarya ise 2.930mAh.

Whatsapp