Nubia Z11 akıllı telefon çerçevesiz ekranı ile bugün gün yüzüne çıkacak

ZTE'nin merakla beklenen Nubia Z11 akıllı telefonu bugün düzenlenecek olan etkinlikle tanıtılacak.

Çinli ZTE, Nubia adındaki alt markası üzerinden bir çok model sunarken, bu sene Nubia Z1 Max ve Nubia Z11 Mini modelleri duyurulmuştu. Ancak nedense, serinin en önemli modeli olarak ortada yer alacak olan Nubia Z11 ise gün yüzüne çıkmamıştı.

ZTE, bugün bir etkinlik düzenleyecek ve merakla beklenen bu yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkartacak. Resmi duyuru öncesinde firma, yeni bir teaser yayınlayarak akıllı telefon meraklılarını heyecanlandırırken, görsel üzerinden bazı detayları paylaşıyor. Baktığımızda cihazın üzerinden taşan görseller görünmekte ve bu da çerçevesiz ekrana işaret ediyor.

Bu yeni akıllı telefonun hangi teknik özellikler ile sunulacağına dair bilgileri sizlerle paylaşacak olursak eğer, iddialara göre Nubia Z11, 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerecek ve ayrıca akıllı telefonun ekranının çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olacak.

6GB sistem belleği ile sunulacağı kaydedilen Nubia Z11'in dahili veri kapasitesi de 128GB olarak gelecek. 21MP kamera cihazın arkasında yer alırken, ön kamerası da 8MP çözünürlükte konumlandırılacak. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan ZTE Nubia Z11'in bataryası ise 3.000mAh olarak geliyor.

Yonga seti olarak ise ZTE Nubia Z11'de Qualcomm tarafından geliştirilen ve dört çekirdekli işlemci yanı sıra, Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Ön tarafından Home tuşu üzerinde parmak izi tarayıcısı da taşıyacak olan cihazın metal kasa tasarımı ile sunulacağını da belirtelim.

Whatsapp