Nubia Red Magic 3'ün Temel Özellikleri Onaylandı

Nubia'nın yeni oyun akıllı telefonu Nubia Red Magic 3'ün öne çıkan temel özellikleri doğrulandı.

Oyun odaklı akıllı telefon rekabeti yükselmeye devam ediyor ve birçok üretici, bu alanda dikkat çeken akıllı telefon modelleri üretiyor. ZTE'nin alt markası Nubia da oyun telefonu pazarına yabancı değil ve Şirket bir sonraki oyun telefonunu yakında piyasaya sunacak. Şirketin genel müdürü Ni Fei, Weibo üzerindeki bir yayınında, yaklaşmakta olan nubia Red Magic 3'ün altı temel özelliğini açıkladı.

Öncelikle, nubia Red Magic 3 akıllı telefon, termal stresi gidermek için birleştirilmiş sıvı ve hava soğutmalı sisteme sahip olacak. Bu özellik, bir akıllı telefon için ilk olacak ve bunun ne kadar faydalı olacağı henüz bilinmiyor. Cihaz, 12GB RAM ile desteklenen Qualcomm Snapdragon 855 yonga setine sahip olacak. 

Ekranın “çoğu oyun bilgisayarından daha yüksek bir yenileme hızına” ve göz koruma özelliğine sahip olacağı belirtiliyor. 120Hz tazeleme hızına sahip Razer Phone gibi oyun cihazlar piyasaya sunulmuştu, bu yüzden Red Magic 3'ün benzer bir ekrana sahip olacağı veya daha da ileri gideceği düşünülüyor.

Yeni akıllı telefonun bataryası, önceki Red Magic modelindeki 3.800 mAh bataryadan daha büyük bir bataryaya sahip olacak. Son olarak, özelleştirilebilir dokunsal geri beslemeli 4D titreşim motoru, yeni model için daha da geliştirilecek.

Ni Fei, yeni odaklı akıllı telefonun Nisan ayında piyasaya sürüleceği ima etti, bu nedenle önümüzdeki günlerde Nubia Red Magic 3 ile ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkacaktır. 

Whatsapp