Nubia Red Magic 3, Snapdragon 855 ve Full HD+ Ekranla Performans Testinde Göründü

Nubia'nın yaklaşan amiral gemisi akıllı telefonu Red Magic 3, Snapdragon 855 yonga seti ve 1080p ekranı ile performans testi sonuçları ile karşımızda.

Çinli üretici ZTE'nin alt markası Nubia'nın amiral gemisi Red Magic 3, Snapdragon 855 yonga seti ile Master Lu performans testinden geçti. Test edilen modelde sadece 8GB RAM bulunuyor ancak, Nubia Red Magic 3'ün 12GB'a kadar RAM içeren bellek konfigürasyonları ile geleceği biliniyor. Bu modelde, 128GB dahili depolama alanı bulunuyor. 

Nubia Red Magic 3'ün ekranı, 1.080 x 2.340 piksel çözünürlüğe sahip olacak. 1080p ekranlar, genel olarak oyun telefonlarında performansa öncelik verilmesi nedeni ile neredeyse bir standart haline geldi. Nubia'ya göre Red Magic 3, çoğu oyun bilgisayarından daha yüksek yenileme hızına sahip olan bir ekrana gelecek. 

Nubia Red Magic 3'ün 5.000 mAh batarya ve 30W hızlı şarja sahip olması bekleniyor. Mobil cihazlarda bir ilk olan dahili bir fan, yonga setine aktif soğutma sağlayacak. 

Master Lu ekibinin de belirttiği üzere, test edilen cihaz bir mühendislik örneğiydi. Red Magic 3 geleneksel soğutmalı diğer Snapdragon 855 tabanlı telefonları geçmiyor. Ancak, cihazın nihai testlerinde, daha yüksek puanlar alması muhtemel görünüyor. 

Elbette, sağlıklı bir karşılaştırma yapmak için Xiaomi Black Shark 2 ve henüz resmi duyurusu yapılmamış Oppo Reno'nun performans test sonuçlarına da göz atmamız gerekecek. 

Whatsapp