nubia Red Magic 3, Snapdragon 855 için Dahili Fana ve 90Hz Ekrana Sahip Olacak

ZTE’nin amiral gemisi Nubia Red Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Nubia, amiral gemisinin Snapdragon 855 yonga setini soğutmak için dahili fanla geliyor.

Nubia Red Magic 3, son dönemde popüler hale gelmeye başlayan 90Hz ekrana sahip olacak. Çin merkezli şirket, teknik olarak da gerçek olan “çoğu oyun bilgisayarından daha yüksek” bir yenileme oranına sahip ekran sunacak. Zira çoğu oyun meraklısı tüketici hala 60Hz monitörlere sahip.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, telefonu 60Hz moduna geçirerek bataryadan tasarruf etmek de mümkün olacak. Ayarlardan en üstteki seçenek “otomatik” mod, bu yüzden, ekranın sadece gerektiğinde 90Hz'ye geçeceği tahmin ediliyor. Birkaç oyunun yüksek yenileme oranlarını desteklediğini hatırlatalım, hatta Fortnite'in 60fps modunu desteklemesi, hayranları arasında büyük heyecan oluşturmuştu.

Nubia Red Magic 3, içinde gerçek bir fan olan aktif soğutma sistemine sahip olacak. Roland Quandt, bu fanın sesinin Snapdragon 855'i soğutmak için açıldığında duyulabildiğini belirtiyor. Bunun performansı nasıl etkilediğini görmek için sabırsızlanıyoruz ve özellikle sürdürülebilir performansı görmek güzel olacak. 

Daha öncesinde, uzun bir oyun seansı sırasında kare hızını etkin bir şekilde dengelemeye yardımcı olan harici bir Fana sahip Asus ROG Phone piyasaya sunulmuştu.

Nubia Red Magic 3'ün 28 Nisan tarihinde resmi olarak duyurulması ve Mayıs ayında global pazarlarda satışa sunulması bekleniyor. 

Whatsapp