Nubia Red Magic 3 Duyuruldu: İşte Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Nubia, oyun odaklı yeni akıllı telefonu Nubia Red Magic 3 modelini resmi olarak duyurdu ve fiyatlarını açıkladı.

Pazar günleri yeni ürün lansmanlarına pek alışık olmasak da ZTE’nin alt markası Nubia, yine bir sıradışı tanıtıma imza attı ve amiral gemisi Nubia Red Magic 3 modelini resmi olarak duyurdu. En yeni otun odaklı akıllı telefon, yepyeni özellikler ve 2018 yılının sonlarında duyurulan Nubia Red Magic Mars'ın devamı olarak geliyor. Akıllı telefon, sadece bir oyun canavarı değil aynı zamanda hem oyunculara hem de oyuncu olmayanlara hitap edecek çok yönlü bir ürün gibi gözüküyor.

Ekrandan başlarsak, akıllı telefon, 90Hz ekrana yenileme ve 240hz dokunmatik yenileme hızına sahip 6.65 inç Full HD+ Super AMOLED ekran paneline sahip. Ekran tepkime hızı 4ms gibi düşük bir seviyede ve gece yarısı oyun oynayanlar için DC karartma özelliğine sahip. Nubia Red Magic 3, 5.000 mAh kapasiteli devasa bir bataryaya ve 27W hızlı şarj sistemine sahip ve bu kadar büyük bir güç deposuna sahip ilk oyun odaklı akıllı telefon oluyor.

Nubia'nın akıllı telefonu, tüm bunlara ve 3.5mm kulaklık girişine rağmen, 6.65 inç kalınlığa sahip. Resmi istatistikler, bataryanın web'de gezinme için 13.64 saat veya video oynatımı için 9.26 saatlik performans sunduğunu iddia ediyor. İlklerini barındıran bir cihazdan bahsediyoruz. Nubia’nın en son akıllı telefonu, sıvı soğutma ve çok katmanlı grafit gibi diğer elementlerden ayrı olmak bir fanı kasa içine entegre eden soğutma sistemi için uygun bir isim olarak ICE 2.0 ile desteği birlikte geliyor. Ayrıca oyun telefonunun bir başka büyük artısı olarak DTS: X destekli ön hoparlör sistemi de dikkat çekiyor.

Nubia, arka tarafında bulunan 48MP birincil Sony kamera ve 16MP özçekim kamerası ile görüntüleme özelliklerini de hafife almamış. Etkileyici özellik listesi, 8K video kaydı ve 1920fps Super Slow-Motion desteği gibi iki ekstra özellikle devam ediyor. Snapdragon 855 yonga setine sahip cihaz, 6GB'a 12GB'a kadar RAM seçeneklerine sahip. Akıllı telefon, IP55 sertifikası ile tam olarak su geçirmez olmasa da sıçramalara karşı koruma sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak, yazılım tarafında, harika bir oyun deneyimi için kişiselleştirme ve özellikleri ile Nubia tarafından geliştirilmiş özel arayüz olan Red Magic OS 2.0 bulunuyor.  Akıllı telefonun fiyatlarını aşağıda,sizler için listeledik. Nubia Red Magic 3 akıllı telefon, 3 Mayıs'ta JD.com ve Nubia’nın Çin’deki resmi mağazası aracılığıyla satışa sunulacak.

Nubia Red Magic 3 Resmi Fiyatları:

  • 6GB + 64GB – 2,899 Yuan ( yaklaşık 430$)
  • 6GB + 128GB – 3,199 Yuan ( yaklaşık 480$)
  • 8GB + 128GB – 3,499 Yuan ( yaklaşık 520$)
  • 12GB +256GB – 4,299 Yuan ( yaklaşık 640$)
Whatsapp