Nubia Red Magic 2 Oyuncu Telefonu Snapdragon 845 İşlemci İle Geliyor

ZTE'nin oyunculara yönelik piyasaya sürdüğü ilk cihaz olan Red Magic serisinin devamı olan Red Magic 2'nin Snapdragon 845 işlemci ile piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Bu yıl çentikli akıllı telefonların yanında birde oyuncu telefonları olarak lanse edilen oyun odaklı telefonlarda popüler olmaya başladı. Bu modaya ayak uyduran firmalardan bir tanesi de Çinli ZTE olmuştu. Nubia Red Magic adında özel soğutma sistemine ve led aydınlatma sistemine sahip olan cihaz oldukça ilgi çekmişti. Rakipleri Snapdragon 845 işlemciye sahipken Red Magic bir önceki nesil olan Snapdragon 835 işlemci ile piyasaya çıktığı için birçok kişi tarafından eleştirilmişti. 

Gelen yeni bilgilere göre Nubia Red Magic 2 modelinde Snapdragon 845 işlemcisine yer verilecek. Bu sayede rakipleri ile rekabet edebilir bir telefon olacak. Özel soğutma sistemi sayesinde daha serin ve daha uzun süre yüksek hızlarda çalışabilen cihazın özel led aydınlatma sistemi ile de ilgi çekmeye devam edeceği düşünülüyor.

Yeni telefonun ne zaman duyurulacağı konusunda şimdilik bilgi yok ancak Nubia'nın bu sene yeni bir etkinlik yapacağı biliniyor. Red Magic'in özelliklerini hatırlatacak olursak cihazda 6.0 inç boyutunda 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı, metal kasa ve led arka aydınlatma gibi özellikler yer alıyordu.

Arka tarafta 24 MP çözünürlüğünde f / 1.7 diyafram aralığında tek bir kamera bulunan cihazın ön tarafında ise 8 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyordu. DTS ses özelliğinin yanı sıra 3800 mAh kapasiteli hızlı şarj destekli pil, özel soğutma sistemi ve Android 8.1 Oreo işletim sistemi bulunuyordu. Nubia Red Magşc Avrupa'da 449 € (~ 522 $) fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Whatsapp