nubia-α Giyilebilir Akıllı Telefon IFA 2018'de Ortaya Çıktı 

ZTE, akıllı telefon ve giyilebilir teknolojileri yepyeni bir boyuta taşıyacak nubia-α adlı cihazının ilk görüntülerini paylaştı.

ZTE'nin Nubia markası, Berlin'deki IFA 2018 etkinliğinde, nubia-α adını verdiği yeni bir giyilebilir akıllı telefon modelinin ilk bilgilerini paylaştı. Bu cihazın sadece bir akıllı telefon olmadığı ve yepyeni bir teknoloji türü olacağı söyleniyor. nubia-α adı verilen cihazın detayları için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=YtFcJ3uz6mQ

Videoda, bilesiniz takanileceğiniz bir cihaz gösteriliyor. Cihaz, büyük ve kavisli OLED bir ekrana, ön tarafta bir kameraya ve her iki tarafta da yer alan tuşlara sahip. Arka tarafında ise şarj pinleri ve bir de kalp atış hızı sensörü bulunuyor. Yeni Nubia Alfa'nın metal bir kayışı var ve Altın ve Siyah renk seçeneklerine sahip 

Çin merkezli üretici, cihazın teknik ayrıntılarını ve ne zaman satışa sunulacağını henüz açıklamadı ancak videodaki cihazın bir tasarım cihazı olduğu görülüyor. Cihaz, videoda iyi görünüyor ancak çoğu LTE destekli cihazda olduğu gibi Nubia Alfa'nın da gün boyu şarj desteğinin sürüp sürmeyeceği merak ediliyor. 

Önümüzdeki aylarda, Nubia'nin giyilebilir akıllı telefonu ile ilgili daha fazla ayrıntısına ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp