Nubia, CES 2019'da İki Yeni Oyun Telefonu Duyurdu 

Nubia, mobil oyun deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Çinli şirket, CES 2019 etkinliğinde, Nubia Red Magic Mars ve Nubia X akıllı telefonlarını duyurdu.

Çığır açan bir yenilik yılından sonra, Nubia, 2019 yılına birçok yeni akıllı telefonu piyasaya sürerek başladı. Küresel mobil teknoloji şirketi, merakla beklenen Red Magic Mars ve nubia X'i Las Vegas'taki CES 2019 fuarında tanıtacak. 

Nubia Red Magic Mars


 Savaş tanrısı Mars'tan ilham alan nubia'nın güçlü amiral gemisi oyun telefonu, özellikle oyun meraklılarının aklındaki özel özelliklerle güçlü teknik özellikleri eşleştiriyor. 

Red Magic Mars, Qualcomm Snapdragon 845 ile güçlendirilmiş ve sırasıyla 6GB RAM + 64GB depolama, 8GB RAM + 128GBdepolama ve 10GB RAM + 256GB dahili depolama alanı gibi üç farklı bellek yapılandırması ile geliyor.

Akıllı telefon, sektörde bir ilk olan ve hava soğutma ile sıvı soğutmayı birleştiren ICE adındaki çok yönlü soğutma sistemine sahip. Soğutma çıkışları, birkaç grafen katmanı ve özel olarak tasarlanmış dışbükey şekilli arka panel, telefonun içinde ve dışında hava taşınmasını kolaylaştırıyor. Ek olarak, performansı artırmak için birinci sınıf, sıvı dolu bir bakır boru, ısıyı CPU ve GPU'dan uzaklaştırıyor. Birleştirilmiş yeni soğutma sistemi daha yumuşak, daha konforlu bir oyun deneyimi sunuyor.

Nubia Red Magic Mars ayrıca etkileyici bir Full HD + çözünürlüklü 6 inç ekrana ve saatlerce kesintisiz oyun oynamak için 3,800 mAh akıllı ve yüksek yoğunluklu bir bataryaya sahip. Kullanıcılar ayrıca, 16,8 milyon renk içeren arkada LED RGB şeridi üzerindeki aydınlatma efektlerini özelleştirebilir.

Nubia Red Magic Mars ç, 2019 yılının birinci çeyreğinde Kuzey Amerika ve Avrupa ülkelerinde 399$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. 

Nubia X


 Benzersiz bir tasarıma sahip çift ekranlı nubia X, ilk partinin bir dakikadan daha az bir sürede tükendiği Çin'de büyük bir başarı elde etti.

Nubia X, çentik ve ön kamera deliği bulunmayan 6.26 inçlik bir ekrana sahip. Bu kusursuz tasarım, cihazın arkasındaki 5.1 inçlik ekranla mümkün oluyor. Her iki tarafında da tam boyutlu, tam özellikli dokunmatik ekranlara sahip olan nubia X, genel akıllı telefon zorluklarını zarif bir şekilde çözüyor ve birkaç önemli alanda kullanıcı deneyimini geliştiriyor. Benzersiz donanım ve yazılım, birleştiği etkileyici tasarımla birleştiğinde, türünün ilk akıllı telefonunu oluşturuyor.

Cihazın arkasındaki ekran sayesinde, kullanıcılar yüksek kaliteli arka kamerayı (24MP + 16MP) kullanarak, ön kamerayı kullanır gibi fotoğraf çekebilir veya görüntülü sohbet yapabilir.

Nubia Akıllı Telefon Genel Müdürü Ni Fei yaptığı açıklamada, "Nubia X akıllı telefon tasarımı, çift ekranlı telefonu bir mihenk taşı haline getirmek için yapılan ilk ciddi girişimdir."

"Telefonun ön tarafında çentik kullanmayarak, 6.26 inç LCD ekran ve % 93.6 ekran / gövde oranına sahip bir telefon yarattık.”

Son olarak, nubia, arka ekranda beş katmanlı, mavi ışık engelleyen bir cam kullanarak ideal bir e-okuyucu oluşturdu. Karanlık ortamlarda veya uzun metin bloklarını okurken, kullanıcılar daha keyifli bir izleme deneyimi için arka ekranı kullanmayı seçebilirler. 

Whatsapp