Nubia Alpha 8 Nisan'da Geliyor

Nubia'nın sıra dışı akıllı cihazı Nubia Alpha, 8 Nisan tarihinde gün yüzüne çıkacak

Nubia Alpha, akıllı telefon özelliklerine sahip olan ancak bileğe takılarak kullanılan benzersiz bir cihaz. Nubia Alpha ile spor aktivitelerini ve sağlığınızı takip edebilir, sesleri ve bildirimlerinizi diğer akıllı saatler gibi kontrol edebilirsiniz, ancak Nubia Alpha'yı akıllı saatlerden ayıran şey aynı zamanda arama yapabilmesi, resim çekebilmesi ve telefonunuzun yapabileceği her şeyi bağımsız bir şekilde yapabilmesi. Bugün, Nubia Alpha akıllı telefonun 8 Nisan'da Çin'deki tüm büyük e-ticaret platformlarında piyasaya piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Nubia Alpha'nın MWC 2019 etkinliğinde yapılan bazı incelemelerinde, cihazın aslında çok değişik ve ilgi çekici fikirler getirdiği ancak yine de performans ve kullanıcı arayüzünün yeterli kullanıcı deneyimi sunmadığı belirtildi. Akıllı telefonla ilgili bir diğer endişe kaynağı ise bileğe takılması için çok büyük olan boyutu olacak. Yine de, Nubia Alpha, 4 inç OLED ekranı ile bileklerinde en geniş akıllı telefon özelliklerine sahip olmak isteyenler için uygun bir seçenek olabilir.

Nubia Alpha'nın diğer özellikleri arasında Snapdragon Wear 2100 yonga seti, 1 GB RAM ve 8 GB dajili depolama alanı bulunuyor. Batarya 500 mAh kapasiteye ve şarj etmek için bir pin konektöre sahip. Sağ ön tarafta 5MP f / 2.2 kamera sensörü ve yanında tüm taşlarla birlikte bir sensör modülü bulunuyor. Özel bir Android yazılımı ile çalışan cihaz, bilekte biraz garip görünüyor. 

Nubia Alpha'nın fiyatı, siyah renkli sadece WiFi versiyonu için 450 € 'dan başlıyor ve altın eSIM modeli için 650 €' ya kadar çıkıyor.

Whatsapp