NuAns Neo Windows 10 Mobile Global Pazarlarda Satışa Sunuluyor

Japon akıllı telefon üreticisi NuAns, ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonunu global olarak satışa sunacak.

Japon akıllı telefon üreticisi NuAns, geçtiğimiz yıl Microsoft'la yaptığı anlaşma çerçevesinde ilk Windows 10 Mobile akıllı telefonu NuAns Neo modelini sıra dışı benzersiz tasarımı ile tanıtmıştı. 

Orta segmentte güçlü teknik özelliklere ve iki renkli yarı modüler arka kapak tasarımına sahip olan NuAns Neo şimdiye kadar sadece Japonya pazarında satışa sunulmuştu. Fakat gelen bilgiler Windows 10 Mobile akıllı telefonun geçtiğimiz haftadan itibaren, KickStarter aracılığı ile global pazarlarda da ön satışa sunulmuş durumda olduğunu gösteriyor.  

NuAns Neo akıllı telefon,  Windows 10 Mobile işletim sistemi ve özellikleri ile olduğu kadar tasarımı ve kişiselleştirme aksesuarları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. NuAns Neo akıllı telefon değiştirilebilir iki parçalı ve iki renkli arka kapakları sahip. Yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilen bu kapaklara ek olarak gerçek ahşap modelleri de bulunuyor. NuAns Neo ayrıca özel bir Flip cover kılıfa sahip ve bu kılıfın kapağı açıldığında otomatik olarak telefon kilidi de açılabiliyor. 

NuAns Neo Windows 10 Mobile akıllı telefonun teknik özellikleri arasında ise 5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlükte ekran, Qualcomm'un Snapdragon 617 yonga seti,  2GB sistem belleği,  16GB genişletibilir dahili depolama alanı bulunuyor. Usb Type-C bağlantı konektörüne ve Windows 10 Mobile Continuum desteğine de sahip olan cihazın,  global pazarlarda kullanılan GSM ve LTE bantlarını destekleyeceğini tahmin ediyoruz, fakat kesin bilgiler için şirketin açıklama yapmasını beklemek gerekecek. 

Whatsapp