Nova Launcher Yeni Güncellemesi İle Beraber Android O Tarzı Bildirim Özelliğine Kavuştu

Google Play üzerinde yer alan en popüler Launcher (Başlatıcı) uygulaması olan Nova Launcher yeni güncellemesi ile beraber Android O bildirim özelliğine sahip oldu.

Google Play mağazasında milyonlarca farklı kişi tarafından beğenilerek kullanılan popüler Launcher (Başlatıcı) uygulaması olan Nova Launcher yeni güncellemesi ile beraber bir çok farklı özelliğe sahip oldu. Bildirim göstergesi son birkaç ay içinde Nova Launcher'da büyük değişikliğe uğradı. Mart ayında değişen sayısal rozetlerin yerine dinamik bildirim göstergesi koyan uygulama geliştiricisi şimdi ise bildirim göstergesini küçültüyor ve en yeni Android O Beta güncellemesinde ki daha basit Android O tarzı nokta bildirim göstergesini denememize izin

Birçok kullanıcı şuan için Nova Launcher uygulamasının en son sürümünü kullanarak Google tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulan Android O sürümünde bulunan bildirim göstergesine sahip olabilir.

Android O noktaları pek estetik durmuyorlar. Sade yapıları sebebiyle sıkıcılar. Android O tarzı bildirim göstergeleri bilgilendirici değiller. Beyaz veya siyah bir simge paketi kullanıyorsanız, yumuşak gri tonda olan Android O bildirim noktaları oldukça kullanışsız bir hale geliyor. Android O'dan bir şeyler denemek isteyen herkesin bu özelliği elbette denemesini isteriz fakat dediğimiz gibi küçük ve gri renkli bildirim noktası pek işlevsel olmadığı için beğendiğimizi söyleyemeyiz.

Eskiden Nova Launcher uygulamasında kullanılan dinamik göstergeler daha iyiydi. Sizde en son sürüm Nova Launcher uygulamasını Android cihazınıza indirerek yeni Android O bildirim göstergesini deneyebilirsiniz. 

Whatsapp