Note 8'in tanıtımı IFA 2017 Berlin fuarında gerçekleştirilebilir

Akıllı cep telefonu üretiminin önemli ismi olan Samsung'un yeni phablet modeli olarak karşımıza çıkması beklenilen Galaxy Note 8'in tanıtımının IFA 2017 fuarında yapılması bekleniliyor.

Akıllı cep telefonu pazarında emin adımlarla yoluna devam eden ve iki yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8 ile Galaxy S8 Plus'la önemli bir ivme yakalayan Samsung firması, bu başarısını phablet sektöründe de devam ettirmeye hazırlanıyor. Bu bağlamda Galaxy Note 8 üzerinde ince eleyip sık dokuyan Samsung, bu telefona konumlandıracağı muhteşem özellikler ile birlikte sektörün en iddialı ismini üretmeyi amaçlıyor.


Sektörde dolaşan bilgilere göre Note 8 modelinin S8 modellerine benzer bir tasarım anlayışıyla geliştirilmesi planlanırken, sektördeki ilk Snapdragon 836 SoC işlemcili model olacağı düşünülüyor. Cihazın sistem belleği seçeneği 6 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı versiyonunun geliştirileceği düşünülürken, bir Bixby düğmesi içereceği düşünülüyor.


Nisan ayında bir açıklama gerçekleştiren IFA İcra Direktörü Jens Heithecker, Berlin'de düzenlenecek olan fuarda Samsung Galaxy Note 8'in tanıtılmasının kendileri için bir onur olacağını belirtmişti. Samsung ilk Galaxy Note akıllı telefonundan başlayarak Galaxy Note 4'e kadar olan cihazlarını IFA fuarının bir iki gün öncesinde duyurmuştu.


Ancak SamMobile tarafından hazırlanan bir rapora baktığımızda Güney Kore'li şirketin Galaxy Note 8 modelini IFA 2017 etkinliği kapsamında tanıtması bekleniliyor. 1 ila 6 Eylül arasında ziyaretçilerini ağılayacak olan bu etkinlik kapsamında bakalım Samsung merakla beklenilen Galaxy Note 8 modelini sergileyecek mi?

Whatsapp