Note 8'in hangi renk seçenekleri olacak

Güney Kore kökenli Samsung firmasının geliştirmek adına kollarını sıvadığı yeni amiral gemisi cep telefonu Galaxy Note 8'in ön plana çıkan renk seçenekleri belli oldu.

Güney Kore kökenli Samsung firmasının geliştirmekte olduğu Galaxy Note 8 modeliyle ilgili birçok bilgi gün yüzüne çıktı. Bu bilgilerden en çok merak edilenleri arasında cihazın renk seçenekleri yer alırken, ortaya çıkardığı gerçekçi sızıntılarla isminden sıkça söz ettiren Roland Quandt'a göre Note 8'de kullanılacak olan ilk etaptaki üç renk seçeneği de belli oldu.

Öne sürülen iddiaya göre Samsung ilk etapta geliştirdiği akıllı cep telefonu Galaxy Note 8'i Orkide Gri, Derin Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle birlikte satışa sunacak. Daha sonra bu renk seçeneklerini arttırarak daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi deneyecek. Daha önce geliştirilen Note serisindeki modellere göre çok daha fazla renk seçeneğiyle satışa sunulacağı planlanan cihazın, bayanlara özel bir renk seçeneğinin de olması bekleniliyor.

Galaxy Note 7 modelinin bataryasında yaşanılan problem bir çok kullanıcının aklında Galaxy Note 8 adına soru işaretleri bırakırken, bu cihazda böylesi bir problemin yaşanılıp yaşanılmayacağı soru işaretini akıllara getiriyor. Kısa bir süre içerisinde tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenilen Samsung Galaxy Note 8'in nasıl bir batarya ve kaç renk seçeneğiyle satışa sunulacağı ise en büyük merak konusu.

Whatsapp