Nokia’nın Yeni Android One Telefonu, FCC'de Ortaya Çıktı 

Nokia, TA-1157 model numarasına sahip yeni bir Android One akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

HMD Global'in Nokia TA-1157 model numarasına sahip yeni bir akıllı telefonu, FCC sertifika sürecinden geçti ve bazı özellikleri onaylanmış oldu. Akıllı telefon, 149 mm boyu ve 71 mm genişliği ile şirketin en küçük akıllı telefon modellerinden biri olacakt. Örmek olarak, Nokia 5.1, 151.1 x 70.7 mm boyutlara sahip. 

Yeni Nokia akıllı telefonu, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı ile 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip iki farklı bellek yapılandırması ile geliyor. Her iki versiyon da GSM şebekeleri için çift SIM desteğine sahip. Açıkçası, Android Go olmasa da bu cihaz giriş seviyesi bir cihaz. Zira telefonun arkasındaki FCC etiketi, Android One cihazı olduğunu belirtiyor.

Cihazın arkasında, bu cihazın Plus versiyonu olabileceğine işaret eden çift arka kamera kurulumu yer alıyor. Nokia'nın 3.1 ve 5.1 modellerinde tek arka kamera, bu modellerin Plus versiyonlarında ise çift arka kamera kurulumu yer alıyordu. Cihaz ayrıca, arka tarafında parmak izi tarayıcı sensörüne de sahip. 

FCC sertifika sürecinde ortaya çıkan bir diğer ayrıntı ise yeni Nokia akıllı telefonun 3.000 mAh bataryaya sahip olacağı. Komisyon telefonun NFC, Bluetooth 4.2 ve yalnızca 2,4 GHz b / g / n desteği sunan Wi-Fi testlerini de yaptı. 

Nokia 1 ve Nokia 2 serisi cihazlar Android Go platformuna air oldukları için bu cihazın Nokia 1 Plus olma ihtimali çok düşük. Ve bı cihaz, MWC gibi önemli bir etkinlikte duyurulamayacak kadar alt seviye bir cihaz. Bu yüzden yakın zamanda,gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz. 

Kaynak | [Via](http://www.slashleaks.com/l/nokia-ta-1157-schematics-dimensions-battery-capacity-and-memory-leaked-by-fcc0

Whatsapp