Nokia, yılbaşına özel yeni reklam filmini yayınladı

Kısa süre içerisinde akıllı telefon üretiminin önemli isimleri arasına girmeyi başaran Nokia firması, yılbaşına özel olarak hazırladığı yeni reklam filmini yayınladı.

Kısa süre içerisinde akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasına girmeyi başaran Nokia firması, Android eko sistemi altında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Popülerliğini küresel pazarda gittikçe arttırmayı başaran şirket, yılbaşı için özel bir reklam filmiyle birlikte karşımıza çıktı.

Daha önce diğer üreticilerin yayınladığı reklam filmlerine hiç benzemeyen yapıda bir reklam filmi yayınlayan Nokia, adeta soğuk kış günlerinde bu reklam filmiyle birlikte kalpleri ısıtmayı başaracak. Klasik reklamlar gibi yoğun ışık altında bir cep telefonu modeli gösterilmezken, yılbaşında ailenizle birlikte vakit geçirmenin sevdiklerinizi ne kadar mutlu edeceği görülüyor.

Sevdiklerine bir cep telefonu modeli hediye etmeniz önerilirken, reklam filminde bu hediyenin de Nokia markalı bir cep telefonu modeli olması öneriliyor. Reklam filminde Nokia telefonları ile mesajlaşan ve konuşan bir annenin üniversitede okuyan oğlunu nasıl özlediği görülüyor. Genç adam yılbaşı tatilinde annesini ziyarete giderken, bu duygusal anlar reklam filmine duygu yüküyle birlikte yansıtılmış.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu reklam filmiyle karşı karşıya bırakalım, sizinde bu duygu yükünü yaşayacağınızdan eminiz.

Whatsapp