Nokia X7'den ilk ciddi sızıntı kamuoyuyla paylaşıldı

HMD Global firması tarafından geliştirilmekte olan Nokia X7 modeline ait ön panel görüntüsü kamuoyuna sızdırıldı.

HMD Global'in satın alımı işlemi sonrasında sektörde çok daha iddialı bir hale kavuşmayı başaran Nokia firması, X5 ve X6 olarak isimlendirdiği çentikli ekrana sahip modelleriyle sektörde oldukça iddialı bir hale kavuştu. Bu modellerle hem Asya pazarında hemde Avrupa pazarlarında tüm ilgileri üzerine çeken firma, bu seri altına daha güçlü bir model konumlandırmak için kollarını sıvadı.

Bu cihazda çok kısa bir süre öncesinde sızdırıldığı iddia edilen ve kamuoyu ile paylaşılan Nokia 5.1 Plus modelinde olduğu gibi geniş bir ekran çentiğine sahip ön ekran paneli kullanılacak. Bu panele ait olan görsel direk olarak Çin'in en popüler online paylaşım sitesi Weibo üzerinden paylaşılırken, cihazın ön görünümünün böylelikle iPhone X'le çok benzerlik taşıyacağını söyleyebiliriz.

Cihazla ilgili diğer detaylara ulaşılamazken, Nokia X7 modelinin daha önce gelen sızıntılara göre tüm gücünü Snapdragon 710 işlemcisinden alacağının kesin gibi görüldüğünü söyleyebiliriz. Bu yılı IFA 2018 fuarında ciddi bir tanıtım etkinliği düzenlemeyeceği iddia edilen HMD Global'in, Nokia X7 isimli cihazı yılın son çeyreğine ve hatta son günlerine doğru tanıtılması bekleniliyor.

Bazı kaynaklara göre Nokia X7 isimli bu akıllı cep telefonu modelinin tanıtım etkinliğinin önümüzdeki yılı bile bulabileceği hakkındaki bilgiler kamuoyunda dolaşıyor.

Whatsapp