Nokia X6'nın Yeni Resmi Görseli Ortaya Çıktı

HMD Global'in çok yakında piyasaya sunmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonu Nokia X6'ya ait yeni bir resmi görüntü daha ortaya çıktı.

Nokia X olarak da bilinen yeni Nokia X6 akıllı telefon ,bildiğiniz üzere 16 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak. Ortaya çıkan ilk görüntüleri ve videosunda akıllı telefonun bir çentiğe sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Suning adlı perakendeci tarafından düzenlenen ve 10 adet yeni Nokia akıllı telefonun hediye olarak verileceği bir etkinlik sayesinde ,akıllı telefonun yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Nokia Mobile ve Suning.com, Çin sosyal paylaşım sitesi Weibo üzerinde resmi hesapları aracılığı ile duyurusu yaklaşan Nokia X'in yeni fotoğrafını paylaştılar. Suning.com daha da ileri gidip ödüllerin para ve Nokia X'i içerdiği bir yarışma düzenliyor.

Yarışma ile ilgili ayrıntıların yanı sıra ilk üçe giren katılımcıların, çift kamera kurulumuna ve arka tarafında bir parmak izi tarayıcıya sahip olan Nokia X akıllı telefon ile birlikte bir miktar para ödülü kazanma şansı da olacak.

Nokia 6 (2018) ile Nokia 7 Plus akıllı telefon modelleri arasında orta seviye bir cihaz olması beklenen Nokia X, önümüzdeki hafta piyasaya sunulacak ve Çin'de 250 $ / 210 € fiyat etiketine sahip olacak. 

Whatsapp