Nokia X6 stokları yeniden saniyeler içerisinde tükendi

HMD Global firmasının isim haklarını kiraladığı Nokia firmasının ilk çentikli ekrana sahip modeli olan X6, Çin'de yeniden satışa sunulurken stokları bir kez daha tükendi.

Akıllı cep telefonu sektöründe popülerliğini her geçen gün arttırmayı başan ve HMD Global firması tarafından isim hakları kiralanan Nokia firması, çentikli ekranıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken X6 modeliyle karşımıza çıkmıştı. Hafta içerisinde 700 bin adetlik stok ile birlikte Çin'de satışa çıkartılan cihaz, sadece 10 saniye içerisinde bütün stoklarını tüketip herkesi şaşkına çevirmişti.

Dün ek stoklarla birlikte bir kez daha satışlarına başlanılan Nokia X6 isimli cihazın stokları yeniden bir kaç saniye içerisinde tükenirken, hem çentikli ekranların ne kadar sevildiğini hemde Nokia'nın ne kadar başarılı işler yaptığını göz önüne serdi. Ülke içerisinde ikinci satışını da internet üzerinden gerçekleştiren cihazın, yeni stoklarının hafta başında satışa çıkacağı düşünülüyor.

Ayrıca HMD Global'in Nokia cihazlardan sorumlu bölüm başkanı resmi Twitter hesabında bir açıklama gerçekleştirirken, Nokia X6 modelinin küresel pazarda satışa sunulup sunulmamasını oyladı. Kullanılan 8527 adet oy sonrasında oyların yüzde 92'sinde cihazın küresel pazarda satışa sunulması ve yüzde 8'i ise Çin'e özgü olarak kalması gerektiğini belirtmişti.

Böylesine bir ilgiyle karşı karşıya kalan Nokia X6'nın ilerleyen dönemlerde Avrupa pazarlarına da merhaba diyeceği düşünülüyor. Bakalım ülkemizde nasıl bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkacak?

Whatsapp