Nokia X5 ve Nokia X7 Global Pazarlar için Sunulabilir

X6 modelini Çin pazarına özel sunan HMD Global, Nokia X5 ve Nokia X7 modellerini de global pazarlarda satışa sunmaya hazırlanıyor.

Nokia X6, HMD Global tarafından piyasaya sunulan en ilginç Android akıllı telefon modellerinden biri ancak akıllı telefon şu an için sadece Çin pazarında satışa sunulmuş durumda. Finlandiya merkezli şirketin ilk akıllı telefon modellerini Çin pazarına sunduğu biliniyor olsa da şimdi biraz daha farklı bir tasarıma ve özelliklerle ve yeni isimlerle Nokia X6 modeli de global pazarlara açılacak. 

HMD Global'in çentikli ekran tasarımına sahip ilk akıllı telefonu Nokia X6, iddialara göre Çin pazarına özel kalacak. İyi haber şu ki; Finlandiya merkezli şirketin X serisinde iki farklı model daha bulunuyor ve bu cihazlar uluslararası pazarlara da sunulacak. 

Nokia X5 ve Nokia X7, HMD Global'in bu yıl tanıtacağı tahmin edilen iki yeni akıllı telefon modeli. Ne yazık ki, iki yeni cihazın özellikleri hakkında hiçbir bilgi şu anda mevcut değil, bu yüzden HMD'nin çentikli ekran tasarımını devam ettireceğini bilmiyoruz. 

HMD Global, 29 Mayıs tarihinde Rusya’da bir etkinlik düzenleyeceğini resmi olarak doğrulamıştı ancak bu etkinlikte yeni Nokia X serisi akıllı telefon modelleri mi yoksa farklı modeller mi duyurulacak bilinmiyor. 

Whatsapp