Nokia X Çentikli Çerçevesiz Ekranı İle Net Şekilde Ortaya Çıktı

Nokia'nın yeni çentikli ekrana sahip akıllı telefonu Nokia X'in en net görüntüleri sızdırıldı. Cihazın

Nokia X6 olarak çıkması beklenen Nokia X'in çok yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bugün Çin sosyal ağı Baidu'da yayınlanan fotoğraflarda Nokia X çok net bir şekilde görülebiliyor. Tanıtım öncesinde cihazın bütün tasarımına ilişkin görselleri net bir şekilde görebiliyoruz. Nokia X modeli de çentikli ekran paneli kullanan cihazlar arasında kendisine yer edinecek gibi görünüyor.

Nokia X, selfie kamera, kulaklık ve yakınlık sensörünü barındıran küçük kesikli 19: 9 ekrana sahip görünüyor. Telefonun çene biraz daha kalın ve sadece Nokia logosu için odaya sahipken, yan çerçeveler oldukça sıska.

Arkada çift kamera ve çift LED flaş dikey olarak kasanın ortasına yerleştirilmiş durumda. Dairesel bir parmak izi okuyucusu ve Nokia logosu ise hemen kameraların altında konumlandırılmış. Bir diğer ayrıntı ise Nokia X'in sağ tarafına ses tuşları ve güç tuşu yerleştirilmiş.

Model numarası TA-1099 olan telefon daha önceden CCC kablosuz sertifikasında ortaya çıkmıştı. Arka yüzeye bakacak olursak yansımadan da anlayacağınız üzere cam bir tasarım kullanılmış. Bu da akıllara kablosuz şarj özelliğinin Nokia X'de yer alabileceği ihtimalini getiriyor. Telefonun tam fiyatı ve hangi ülkelerde satışa sunulacağının yanı sıra teknik özellikleri de halen tam olarak bilinmiyor. Bazı kaynaklar, küresel tanıtım etkinliğinin 16 Mayısta yapılacağını öne sürüyor. Diğer kaynaklar ise tanıtımın bugün yapılacağını söylüyor.

Whatsapp