Nokia, MWC Etkinliğinde, Nokia 9 ile Birlikte Ekran İçi Ön Kameraya Sahip Bir Telefon Tanıtacak

Nokia’nın MWC etkinliği için yayınladığı tanıtım posterlerinde, Nokia 9 PureView ile birlikte, ekran içi ön kameraya sahip gizemli bir telefon da bulunuyor.

HMD Global Baş Ürün Sorumlusu Juho Sarvikas, dün twitter'da yaptığı açıklamada, Nokia'nın bu yılki Mobil Dünya Kongresi'ne katılacağını duyurmuştu. Nokia'nın MWC 2019 etkinliği 24 Şubat tarihinde yapılacak ve görünüşe göre şirket etkinliği canlı olarak yayınlanacak. Her ne kadar Juho Sarvikas'ın tweeti resmi bir duyuru gibi olmasa da bugün gelen tanıtım posterleri tanıtım etkinliğinin yapılacağını ortaya koydu.

Nokia'nın 24 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinliği görünüşe göre Nokia hayranlarını sevindirecek duyurulara ev sahipliği yapacak. Duyurusu yapılacak cihazlardan biri büyük olasılıkla uzun zamandır merakla beklenen Nokia 9 olacak. Bugüne kadar ortaya çıkan bilgiler göz önüne alındığında, Nokia 9 PureView, beş lensli bir arka kameraya sahip olacak diyebiliriz. 

Yayınlanan etkinlik tanıtım posterinde, Nokia 9 PureView’in beş lensli arka kamerası, soluk renkli beş halka ile gösteriliyor. Yayınlanan ikinci tanıtım posteri ise ekran üzerinde ön kamera deliğine sahip bir akıllı telefonun tanıtılacağını ortaya koyuyor. Bu arada, ekran panelinin alt tarafında bir de küçük Nokia logosu dikkat çekiyor. 

Şimdiye kadar Nokia 9 ile ilgili ortaya çıkan tüm hörswllerde, ön panelin çentiksiz bir ekran ile oldukça geniş üst ve alt çerçevelere sahip olduğu görüldüğü için, bu cihazın tamamen farklı bir cihaz olma olasılığı çok yüksek. Bu arada, söz konusu görseldeki telefon, son zamanlarda ortaya çıkan ve Nokia 8.1 Plus akıllı telefona ait olduğu iddia edilen görsellere benziyor. 

Bu arada, son olarak Nokia 1 Plus adlı cihaz hakkında da söylentiler çıkmaya başladı. Bu nedenle Nokia'nın MWC 2019 etkinliği oldukça renkli geçecek gibi görünüyor. Detaylar için bizim takip etmeye devam edin. 

Whatsapp