Nokia MWC 2018 Etkinliğini Buradan Canlı Olarak İzleyin

HMD Global'in tanıtımını yapacağı yeni akıllı telefonları Nokia 7 Plus ve Nokia 1 ile birlikte heyecan verici tanıtımları yapılacağı MWC 2018 etkinliğini buradan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Nokia 1 ve Nokia 7 Plus hakkında bir çok sızıntı ortaya çıktı. Hatta kenarları kavisli Nokia 9 hakkında da bazı bilgiler internete sızdırıldı. HMD Global, Nokia 1 ve Nokia 7 Plus da dahil yeni tanıtmlarını yapacağı etkinliğini bugün Türkiye saati ile 18:00'da MWC 2018'de düzenlenecek. 

Nokia Mobile resmi hesabı, Facebook'ta canlı yayın akışı planlamıştı, ancak sosyal ağa katılmayı ya da facebook'ta izlemek istemeyenler, nokia.com/phones adresine giderek videonun nerede paylaşılacağını görebilir.

Nokia 7 Plus'ın, şirketin 18:9 en-boy oranına sahip ekranlı ilk akıllı telefonu olması bekleniyor. Ayrıca Nokia 8'dw olduğu gibi Zeiss lensli çift kamera ünitesine de sahip olacak. Nokia 1 ise 5 inç ekranı ve 99€'nun altındaki fiyatı ile en uygun fiyatlı Nokia akıllı telefonu olacak. 

Bu arada, HMD Global'in Nokia 9 veya Nokia 10 adı ile duyurması beklenen cihaxın gecikmesi nedeni ile Nokia 8 Pro adında bir amiral gemi düzeyinde akıllı telefonu da tanıtması bekleniyor. MWC 2018'den en son haberleri anlık olarak sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp