Nokia Kamera Güncellemesi İle Beraber Yeni Cihazlar İle İlgili Bazı Önemli Bilgiler Ortaya Çıktı

Nokia'nın yaptığı kamera uygulaması güncellemesinin içerisinde henüz duyurulmayan bir çok yeni Nokia cihazının ismi ortaya çıktı.

HMD Global, şuanda Nokia markası ile birden fazla cihazı pazara sürmüş durumda. Bu yüzden Nokia hayranları ürün çeşitliliği olarak bir hayli memnun diyebiliriz. Önümüzdeki yıl gelecek Nokia marka akıllı telefonlardan Nokia 1 ve Nokia 6 (2018) hakkında daha önce bazı bilgileri sizlere aktarmıştık. Şimdi ise daha fazla Nokia cihazının piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Bununla birlikte, Finlandiyalı şirketi, şuanda raporlarda ortaya çıkan iki yeni cihaz haricinde 2018'de çok daha fazla cihazı piyasaya sürmeyi planlıyor. Nokia Kamera uygulamasının en yeni sürümünün içerisine bakan ve kodlar üzerinde inceleme yapan bir kişi HMD'nin yaklaşmakta olan ürünleri hakkında çeşitli bilgileri ortaya çıkardı.

Nokia 5 için piyasaya sürülen Kamera uygulamasının en son sürümü, bazı yeni Nokia akıllı telefonlarının logolarını içeriyor. Nokia 1, Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7 ve Nokia 8 gibi piyasada bulunan ve piyasada bulunmayan diğer akıllı telefonlarla birlikte genel bir liste uygulama içerisine saklanmış durumda.

Ancak henüz duymadığımız, Nokia 4 ve Nokia 7 Plus gibi cihazlar da listede bulunuyor. HMD'nin bir sonraki amiral gemisi akıllı telefon modeli olacak olan Nokia 9 ile birlikte Nokia tarafından birden fazla cihazın 2018 yılında piyasaya sunulacağını söyleyebiliriz. Bu Nokia akıllı telefonların birçoğu önümüzdeki yıl MWC'de (Mobil Dünya Kongresi) tanıtılacaktır. Bu nedenle cihazlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Whatsapp