Nokia kablosuz kulaklık modeli True Wireless'i tanıttı

HMD Global bugün gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında AirPods'un rakibi olan True Wireless isimli kulaklık modeliyle, Nokia Pro Wireless'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

HMD Global'in bünyesi altına girdikten sonra her geçen gün büyümeye devam eden Nokia firması, True Wireless olarak isimlendirdiği kablosuz kulaklık setiyle birlikte karşımıza çıktı. Nokia 7.1 modeli için geliştirdiği etkinlik kapsamında hangi cihazları Android 9.0 Pie işletim sistemine güncelleyecek olduğunu açıklayan firma, bu kablosuz kulaklık modeliyle artık giyilebilir ürünler konusunda da ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne serdi.

Siyah renkli silindir şeklindeki tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken ürün stereo ses kalitesinde hizmet sunarken, dahili serbest moduyla ise eller serbest modunda görüşme imkanı tanıyor. Oldukça iyi bir ses kalitesi bulunan kulaklık modellerinin her biri 5 gram ağırlığındayken, tek sefer şarj edildiğinde 4 saat sorunsuzca kullanılabiliyor. Ayrıca ürünün yanında gelen batarya kutusuna ile birlikte 10 saat daha sorunsuz bir şekilde ekstra olarak ürünü kullanabiliyorsunuz. 

Bluetooth 5.0 üzerinden akıllı telefonlarınızla irtibat kurabilen ürünler su sıçramaları ile tere karşı dayanıklılık sağlarken, Qualcomm aptX teknolojisi ile HD kalitesinde ses deneyimi sunuyor. Nokia True Wireless için ödemeniz gereken ücret 129 dolar.

Nokia Pro Wireless isimli model ise telefonunuza gelen çağrılarda ve bildirimlerde titreşim ile birlikte sizleri uyaran kulaklıklarda müziği durdurmak için kulaklıkları manyetik sürücülerden herhangi birisine yerleştirmeniz yeterli oluyor. Tek şarj ile sorunsuz şekilde 10 saat kullanım ömrü sunan bu ürün, boyun bandı ile 45 cm iken ara kablosunun ise 27.5 cm olduğunu belirtelim. Bu kulaklık modeli içinse ödemeniz gereken ücret 69 Euro olarak karşımıza çıkıyor.

Whatsapp