Nokia 9'un (TA-1094) Beş Lensli Kamera ile Görüntüsü Sızdırıldı

HMD Global’in merakla beklenen amiral gemisi Nokia 9'un beş lensli arka kamerasını gösteren fotoğrafı internete sızdırıldı.

Nokia'nın Android amiral gemisi Nokia 9'un beş lensli bir kameraya sahip olacağına işaret eden söylentilerin ardından, bugün de bu cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağını gösteren görüntüsü ortaya çıktı. Bugün de Çin'de ortaya çıkan bir görüntünün, Nokia 9'un prototipi ait olduğu iddia ediliyor. Cihaz, TA-1094 model numarasına sahip ve önümüzdeki yılın başlarında Nokia 9 adı ile piyasaya sunulacağı belirtiliyor. 

Nokia 9'un prototipi olduğu iddia edilen cihazın arka tarafında, 1-1-3 formasyonunda düzenlenmiş 5 adet lens, bir LED flaş ve dairesel bir halka içinde ne amaçla kullanılacağı bilinmeyen bir sensör var. Söz konusu akıllı telefonun arka tarafında bir parmak izi tarayıcı sensörü bulunmuyor. Bu nedenle şirketin, biyometrik kimlik doğrulama için Apple gibi 3D yüz tanıma veya ekran parmak izi tarayıcı sensörüne yer vereceği tahmin ediliyor. 

Akıllı telefonun, 5,9 inçlik Quad HD OLED ekran, Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB'a kadar RAM ve OZO Audio des teknolojisine sahip olacağı söylentileri var. HMD Global geçtiğimiz günlerde, Microsoft'un Nokia'nın Cihazlar ve Hizmetler iş kolunu satın alarak sahip olduğu "PureView" markasını satın almıştı. Bu nedenle, PureView markasının Nokia 9 ile akıllı telefon piyasalarına geri dönme şansı var. 

Whatsapp