Nokia 9'un Parmak İzi Kilit Açma Animasyonları İnternete Sızdırıldı

Nokia 9'un ekran içi parmak izi tarayıcısına ait kilit açma animasyonları ortaya çıktı.

HMD Global, Nokia markalı Android akıllı telefon modellerini piyasaya sunmaya başladığı günden beri, şirketin gerçek bir amiral gemisi akıllı telefonu piyasaya sunması bekleniyor. Ve görünüşe göre uzun zamandır merakla beklenen bu cihaz, Nokia 9 PureView olacak. 

Bu arada, Nokia 9 PureView, HMD Global'in ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne sahip ilk akıllı telefon modeli olacak. Şirketin hazırladığı bir tanıtım .videosu da internete sızdırılmış ve bu video sayesinde de ekran içi parmak izi tarayıcı sensörü doğrulamıştı. Şimdi de Nokia 9 PureView’in ekran içi parmak izi tarayıcısının kilit açma animasyonlarını gösteren videolar internete sızdırıldı. 

Aşağıdaki şemalar, Nokia 9 PureView’in yazılımındaki Settings.apk dosyasından alınmış, kurulum sürecinde bu şemalar gösterilecek.

Ve işte, Nokia 9 PureView’in kilit açma sırasında,hösterilecek ekran içi parmak izi tarayıcı animasyonlarını gösteren üç video; 

https://www.youtube.com/watch?v=lq3BEkQcQlU

https://www.youtube.com/watch?v=p5Gtj0KyZBA

https://www.youtube.com/watch?v=VBE2AzxXCPM

Ortaya çıkan bilgilere göre Nokia 9 PureView’in MWC 2019 öncesinde tanıtılacağı iddia ediliyor ve Nokia geliştirme ekibi, Nokia 9 üzerindeki son rötuşları yapıyor gibi görünüyor. 

Whatsapp