Nokia 9, Sıradışı Bir Kamera Kurulumu ile Gelebilir 

Nokia'nın heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Nokia 9'un internete sızdırılan bir görüntüsü, akıllı telefonun ilginç tasarıma sahip kamera kurulumunu ortaya çıkardı.

HMD Global’in Nokia 9 amiral gemisi belki de 2018 yılının en çok beklenen akıllı telefon modellerinden bir tanesidir, ancak cihaz hakkında çok az şey bilindiğini söylemek gerekiyor. Ancak, ortaya bu yeni görüntü gerçekse, Nokia 9'un tasarımına ilk kez bakıyoruz diyebiliriz. 

Resimde gösterilen akıllı telefonun görüntüsünün gerçekten doğru olduğunu varsayarsak, Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi, arka panelde toplam altı kesik kullanan benzersiz kamera kurulumu sayesinde yakın tarihin en eşsiz görünümlerinden birine sahip olacak. Bunlardan beş tanesi altıgen benzeri bir formda, sonuncusu ise bu beş tanenin arasında yer alıyor. 

Bu kesimlerin her birinin ne işe yaradığı ile ilgili olarak, sol alt ve sağ alt kesimler, merkezdeki gibi Zeiss markalı kamera sensörlerine ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. Bunlar daha so raki bir de led flaşla birleştiriliyor. Ancak diğer ikisinin ne işe yaradığı ile ilgili şimdilik herhangi bir tahmin yürütmek zor. 

Tasarımın diğer yönlerine baktığımızda ise Nokia 9, arka tarafında cam bir tasarıma sahip olacak gibi görünüyor. Bununla birlikte, tasarım konusunda dikkat edilmesi gereken başka şeyler de var. Her şeyden önce, panelin alt tarafına doğru yer alan Android One markası akıllı telefonun Android 9 Pie ile kutusundan çıkacağını bir kez daha doğruladı. İkinci olarak, arka tarafta bir parmak izi tarayıcısı olmaması, akıllı telefonun ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip olacağına işaret ediyor. 

 

Whatsapp