Nokia 9 Pureview İçin Yeni Güncelleme Dağıtıldı

Nokia'nın beş arka kameraya sahip akıllı telefonu Nokia 9 Pureview için bugün itibariyle yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başladı.

Nokia'nın amiral gemisi modellerinden bir tanesi olan Nokia 9 Pureview modeli için Android 9 Pie üzerinde çalışan v4.22c sürüm n3dumarasına sahip içerisinde Nisan 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasını barındıran bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başladı.

Yaklaşık olarak 250.4 MB boyuta sahip olan bu yeni sistem güncellemesi ayrıca genel sistem kararlılığı ve genel hata düzeltmeleri ile cihazı çok daha iyi bir hale getiriyor. Eğer sizde Nokia 9 Pureview kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kımına girerek yeni güncellemeyi kontrol edebilir ev cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma ile kilit açma özelliklerinde yapılan iyileştirmeler sayesinde cihazınızı daha güvenil bir şekilde kullanabileceksiniz. Kamera tarafında yapılan iyileştirmeler sayesinde daha net ve canlı fotoğraflar çekebileceğinizi de belirtmemiz gerekiyor.

Güncelleme şuanda OTA üzerinden bütün kullanıcılara kademeli bir şekilde dağıtıldığından dolayı cihazınıza ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Güncelleme geldikten sonra telefonunuzda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Ayrıca her ihtimale karşı dosyalarınızı yedekledikten sonra güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ediyoruz. 

Bilmeyenler için cihazın özelliklerini hatırlatacak olursak Nokia 9 Pureview, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 5.9 inçlik QHD + çözünürlüğünde Corning Gorilla Glass 5 ile korunan P-OLED ekran paneli, 3320 mAh kapasiteli pil 12 MP çözünürlüğünde 5 arka kamera ve 20 MP çözünürlüğünde tek ön kamera ile birlikte geliyordu.

Whatsapp