Nokia 9 Kıvrımlı Ekranı İle Kılıf İçerisinde Ortaya Çıktı

HMD Global tarafından duyurulması beklenen yeni amiral gemisi Nokia 9 bu sefer bir kılıf içerisinde ortaya çıktı. Görsellerde özellikle de cihazın kıvrımlı ekranı dikkat çekiyor.

Bir çok kullanıcı tarafından merakla beklenen yeni amiral gemisi Nokia 9 bu sefer bir kılıf içerisinde ortaya çıktı. Son zamanlarda bir çok akıllı telefon üreticisi tarafından çerçevesiz ekran tasarımına sahip yeni akıllı telefonlar piyasaya sürülmeye başladı.

Çerçevesiz ekran tasarımı konusunda sessiz kalan Nokia markası HMD Global çatısı altında çalışmalarına son sürat devam ediyor gibi görünüyor. Ortaya çıkan bir çok sızıntı Nokia 9 modelinin üst düzey donanım ve çerçevesiz ekran paneli ile beraber geleceğini gösteriyordu.

Bugün ise Nokia 9 olduğu iddia edilen bir akıllı telefon tekrar ortaya çıktı. Görsellerde yer alan cihazı daha öncede görmüştük. Bu sebeple bu modelin gerçek Nokia 9'a ait olabileceğini söyleyebiliriz. Görsellerde üç önemli nokra dikkatleri çekiyor. Bunlardan birincisi ZEISS imzası taşıyan çift kamara olurken diğeri ise kuşku yok ki çerçevesiz ekran tasarımı oluyor. Görmezden gelemeyeceğimiz bir diğer nokta ise cihazın her iki taraftan da kavisli bir ekrana sahip olmasıdır.

Geçtiğimiz günlerde çalışır halde gizemli bir Nokia cihazı bir kişinin elinde görüntülenmişti. O görüntülerde yer alan cihaz ile bu cihazın tasarımının bir hayli benzediğini söylememiz gerekiyor. Bu gizemli cihazın Nokia 7 Plus mı yoksa Nokia 9 olarak mı adlandırılacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. Nokia'nın yeni akıllı telefonunu bu ay sonu düzenlenecek olan MWC 2018 fuarında duyurması bekleniyor.

Whatsapp