Nokia 9 Kılıf Görüntüleri, Penta Kamerayı Gözler Önüne Seriyor

Nokia’nın beş kameralı amiral gemisi Nokia 9'un kılıf görüntüleri, penta lensli kamerayı gözler önüne seriyor.

Heyecanla beklenen Nokia 9'un tanıtım tarihi yaklaşıyor. Finlandiya merkezli üreticiden telefonla ilgili hala resmi bir onay alınmasa da, iddia edilen Nokia 9'un Nokia’nın “PureView” markalamasını bir üst seviyeye taşıyabilecek bir penta kamera kurulumuna sahip olduğu söyleniyor. 

Dün ortaya çıkan ön panel görüntülerinin ardından bugün de bir aksesuar üreticisinden akıllı telefonu birkaç açıdan gösteren kılıf görüntüleri geldi. Görüntüler, daha önce ortaya çıkan ve Nokia 9'a ait olduğu iddia edilen görüntülerdeki cihazla aynı tasarımı işaret ediyor. Tüm görüntülerde, beş kamera, bir flaş ve bir de optik sensör için yedi adet delik bulunuyor. Bu yeni görüntülerdw ve öncelikleri, penta lensli kamera kurulumunun hemen üstünde bir de mikrofon deliği bulunuyor. 

Yeni görüntüler, daha önce Onleaks tarafından oluşturulduğu belirtilen görüntülerdeki gibi akıllı telefonun ön yüzünü göstermiyor. Ancak, bu görüntüler sayesinde Nokia 9'un final tasarımına bakıyor olabiliriz. 

Nokia 9'un şirketin Ağustos ayında tekrar tescil ettirdiği PureView markasını taşıyacağı iddia ediliyor. Diğer söylentiler arasında ise akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 8GB RAM ve 18: 9 en-boy oranına sahip 5.9 inçlik Quad HD ekrana sahip olacağı iddia ediliyor. 

Nokia 9'un büyük olasılıkla MWC etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Nokia’nın Avrupa’daki konumu göz önüne alındığında bu gayet mantıklı ve Huawei’nin son birkaç yıl içinde CES’te önemli duyuruları yapan tek telefon üreticisi olduğu da biliniyor.

Whatsapp