Nokia 8'in ön siparişle alacaklara, akıllı saat hediye edilecek

Ön sipariş yöntemleriyle Nokia tarafından geliştirilen amiral gemisi modeli 8'i satın alacak olanlara, 119.99 sterlin değerindeki Nokia akıllı saat modeli ücretsiz olarak hediye edilecek.

HMD Global tarafından tüm lisans hakları satın alındıktan sonra Android işletim sistemli akıllı cep telefonu modelleriyle karşımıza çıkan Nokia firması, 8 olarak isimlendirdiği yeni amiral gemisinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Birçok ülkede büyük bir merakla beklenilen bu akıllı cep telefonu Android işletim sistemi üzerinde şekillenecekken, Nokia yeni amiral gemisi modelinini tercih edecek olanlara özel bir sürpriz hazırladı.


Çoğu ülkede çok kısa bir süre içerisinde satışa çıkacak olan ve şimdilerde ise ön sipariş alımlarına başlanılan Nokia 8'i hali hazırda İngiltere'de satın alacaklara akıllı saat hediye edilecek. Müşteriler cihazın gümüş ya da mavi renkli versiyonlarını ön siparişle satın aldıkları taktirde akıllı saatin ücretsiz sahibi olabilecekken, bu ön siparişi Carphone Warehouse üzerinden verenler için geçerli.

Nokia 8'in 499.99 sterlin karşılığında İngiltere'de satın alacakken, perakende satıcılar tam anlamıyla cihazların sevkiyatlarına 13 Eylül tarihi itibariyle başlayacak. Nokia tarafından geliştirilen bu akıllı saat modelinin oldukça önemli özellikleri içerdiğini, sağlıkla ilgili birçok uygulama içerdiğini ve 50 metre altındaki suya dayanıklılık sergilediğini belirtelim.

Yani ön sipariş yöntemiyle cihazları satın alacak olanlar, Nokia akıllı saat modeline 119.99 sterlin ödemeyecek ve böylelikle önemli bir kara geçmiş olacak.

Whatsapp