Nokia 8.1 Tanıtım Videosu Resmi Tanıtımdan Önce Sızdırıldı

HMD Global'in bugün Dubai'de tanıtımını yapacağı yeni akıllı telefonu Nokia 8.1'in resmi tanıtım videosu etkinlik öncesinde sızdırıldı.

HMD Global'in 5 Aralık'ta Dubai'deki etkinliğinde, Nokia 8.1 de dahil olmak üzere en fazla üç akıllı telefonun lansmanın yapılması bekleniyor. Nokia 8.1 akıllı telefon, Ekim ayında Çin'de piyasaya sunulan Nokia X7'nin uluslararası versiyonu olacak iddiaları gündeme gelmişti. 

Ve şimdi, Dubai'deki tanıtım etkinliğinde sadece birkaç saat kala Nokia 8.2'in tanıtım videosu internete sızdırıldı ve bu videoya göre yeni akıllı telefon, Nokia X7'nin çok daha büyük bir çentiğe sahip olacak. Bununla bitlikte, iki akıllı telefon sadece görünüm açısından ayırt edici tasarım özelliklerine sahip olup, donanım özellikleri tarafında ise aynı olabilir. 

Gördüğünüz gibi videoda Nokia 8.1'in kamerasının Zeiss optikleri, OIS desteği, düşük ışıklı ortamlarda üstün çekim yapma yeteneğini, "AI" portreleri çrkim yeteneğini ve etkileyici bokeh özelliklerini öne çıkarılıyor. Bu videonun ortaya koyduğu tek bilgi ise ekranın HDR 10 desteğine sahip olduğunu göstermesi. Görünüşe göre, HMD Global Nokia 8.1'in pazarlama araçlarında görüntü özelliklerine çok fazla odaklanacak gibi görünüyor. 

Dubai'deki etkinlikten tüm resmi detaylar birkaç saat içinde ortaya çıkacak. Ayrıntılar için bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp