Nokia 8.1 Plus'ın Görüntüleri İnternete Sızdırıldı

İnternete sızdırılan Nokia 8.1 Plus görüntüleri, akıllı telefonun 6.2 inç ekrana ve ekran içi ön kameraya sahip olacağını ortaya koyuyor.

Nokia 8.1 Plus’ın görüntüleri, HMD için tasarım yönünde başka bir değişiklik gösteriyor. Ekrandaki çentik gidiyor ve bunun yerine ön kamera deliği geliyor. Görüntüler, genellikle güvenilir bilgiler paylaşan @Onleaks'ten geliyor ancak görüntülerde bazı çelişkiler de bulunuyor. 

Plus versiyon olmasına rağmen cihaz, 6.2 inç ekranı ile genel olarak Nokia 8.1 ile aynı boyutta görünüyor. İki cihazın boyutları da çok birbirine çok yakın. Yeni Nokia 8.1 Plus akıllı telefon 156.9 x 76.2 x 7.9mm boyutlara sahip olacak, mevcut Nokia 8.1 modeli ise 154.8 x 75.8 x 8mm boyutlara sahip. 

Elbette, ekran içi ön kamera deliğine sahip olması, ekranda çentiğe göre daha fazla kullanım alanı sağlayacak ancak bizi çok da şaşırtacak bir özellik değil. Arka tarafta ise Zeiss optik lenslere sahip çift kamera kurulumu yer alıyor. Bu arada, benzer görünüme sahip olacağı iddia edilen Nokia 9'da bulunacak penta kameranın olmaması dikkat çekiyor. 

Arka tarafta, standart paemak izi tarayıcı bulunuyor ve bu, akıllı telefonun birinci sınıf orta seviye akıllı telefon konumunu güçlendiriyor. Belki de Nokia 8.1'in Plus versiyonu, Snapdragon 710 yonga setine sahip standart modelden farklı olmak için amiral gemisi seviyesinde bir yonga setine sahip olacak ancak bunu kesin olarak öğrenmemiz için performans testi sonuçlarının ortaya çıkmasını beklememiz gerekiyor. 

https://youtu.be/odhO0fJf9wk

Görüntüler Nokia 8.1 Plus'ın alt kısmında USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağını gösteriyor, üst tarafta ise 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Nokia 8.1 zaten bir hayal kırıklığı oldu. Aslında, ismi dışında gerçekten bir 7.1 Plus gibi görünüyor. Nokia 8.1 Plus’ın resimlerdeki gibi olması durumunda, HMD’nin ürün grubundaki amiral gemisi büyüklüğündeki boşluğu doldurması biraz zor görünüyor.

Whatsapp