Nokia 8 İçin Aralık Ayı Güvenlik Yaması Geldi

Nokia 8 için Aralık ayı Android güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Nokia 8 şu anda daha Aralık ayı Android güvenlik yamasını içeren yeni bir güvenlik güncelleştirmesi almaya başladı. Güncelleme kablosuz olarak OTA üzerinden tüm Nokia 8 modelleri için kademeli bir şekilde dağıtılmaya başladı. Güncellemenin cihazınıza gelmesi yaklaşık bir haftayı bulabilir. Bu sebeple ara ara güncellemeyi elle kontrol etmenizde fayda var.

Bu güncelleme normalde firmalar tarafından dağıtılan ve içerisinde yeni özellikler bulunduran bir sistem güncellemesi değildir. Dolayısıyla bu güncellemede yeni özellikler görmezsiniz. Nokia tarafından açıklanan değişiklik listesine göre güncellemenin içerisinde sadece Aralık ayı Android güvenlik yaması bulunuyor. Bunun dışında güncelleme içerisinde başka herhangi bir yenilik veya özellik bulunmuyor.

Güncelleme yaklaşık 97MB civarında bir boyuta sahip. Daha önce dediğimiz gibi güncellemenin tüm cihazlara ulaşması bir haftayı bulabilir. Nokia 8, geçtiğimiz ayın sonlarında Android 8.0 Oreo güncellemesini aldığından dolayı dağıtılan bu güncelleme de Android 8.0 Oreo ile birlikte geliyor. Nokia 5 ve Nokia 6 gibi diğer Nokia telefonları da yakında Android 8.0 Oreo güncellemesini almaya başlayacak.

Eğer sizde Nokia 8 akıllı telefonunu kullanıyorsanız bu yeni güncellemeyi en kısa sürede yüklemenizi öneriyoruz. Güvenlik güncelleştirmeleri, yeni güvenlik açıklarını düzelttikleri için ve telefonun genel güvenliğini artırdıkları için oldukça önemli güncellemelerdir.

Whatsapp