Nokia 8 Almanya ve Avustralya'da Satışa Sunuldu

HMD Global'in ilk Android amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 8, Almanya ve Avustralya'da raflardaki yerini aldı.

Finlandiya merkezli şirket HMD Global'in ilk amiral gemisi akıllı telefonu olan Nokia 8, geçtiğimiz ay resmi olarak duyuruldu ancak bugüne kadar sadece Finlandiya'da satışa sunulmuştu. 

Ve şimdi bu durum artık değişiyor ve Nokia 8, Almanya ve Avustralya'da da satışa sunuluyor. Nokia 8'in bu ülkelerdeki fiyat etiketi ise sırasıyla 579 € (690$) ve  899 AUD (719$) fiyat etiketine sahip olacak. 

Nokia 8 akıllı telefonu Almanya'da satın almak isteyen tüketiciler, Amazon Almanya sayfasına yönlendiriliyor. Nokia 8 Avustralya'da ise JB HiFi ve Harvey Norman mağazalarının web sitesinde listeleniyor. 

Nokia 8 şu anda İngiltere'de 13 Eylül tarihinde satışa sunulmak üzere ön siparişe açılmış durumda. Cihaz, Carphone Warehouse üzerinden 500£ fiyat etiketi ile satın alınabiliyor ve Nokia 8 satın alanlara 120£ fiyat etiketine sahip Nokia Steel akıllı saat hediye ediliyor. 

Nokia 8, 5.3 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip. Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alan cihaz, 4GB ve 64GB dahili depolama alanı gibi bellek özelliklerine sahip. Nokia 8'in kamera özellikleri tarafında ise Zeiss lensli 13MP Çift kamera kurulumu dikkat çekiyor. 

Whatsapp