Nokia 7 Plus Özellikleri Sızdırıldı

Nokia 7 Plus'ın internete sızdırılan bilgilerine göre Snapdragon 660 yonga seti ve çift lensli ZEISS kamera sship olacağı iddia ediliyor.

Finlandiya merkezli HMD Global'in bu yılki Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde oldukça hoş sürprizler yapması bekleniyor. Yeni Nokia markalı amiral gemisi akıllı telefonun yanı sıra Nokia 7'in geliştirilmiş bir versiyonu olacak ve ciddi derecede güçlü bir orta seviye akıllı telefon da piyasaya sunulacak. 

Nokia 7, sadece Çin pazarında satışa sunulduğu için duyurusu yapılması beklenen yeni modelin tanıtımının ardından kusa bir süre sonra uluslararası piyasalarda satışa sunulan cihazlar listesine eklenmesi bekleniyor. Nokia 7 Plus hakkında daha önce de bazı haberler ortaya çıkmıştı ancak ilk kez Nokia 7 Plus teknik özellikleri ile ilgili bu kadar detaylı bilgiler ortaya çıktı. 

Görünüşe göre Nokia 7 Plus akıllı telefon sship olacağı çift objektifli (12MP + 13MP) Zeiss lensli arka kamera ve 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı gibi bellek özellikleri sayesinde amiral gemisi katili olma ihtimali yüksek bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Cihazın tek dezavantajı Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile gelmesi olacak ki bu da orta seviye bir akıllı telefon için gayet normal bir durum. 

Nokia 7 Plus'ın internete sızdırılan teknik özellikler listesinde ayrıca, Tetracell teknolojisine sahip 16 megapiksellik Zeiss ön kamera, 18: 9 en / boy oranına sahip büyük bir 6 inç ekran ve Corning Gorilla Cam kaplamanın yanı sıra Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve USB Type C bağlantı noktası ile hızlı şarj desteği de bulunuyor. 

Ancak iddia edilen bu bilgiler Çinli tek bir kaynak üzerinden geliyor dolayısıyla doğruluğu konusunda biraz temkinli karşılamakta fayda var. Umarız, Nokia 7 Plus ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde daha fazla bilgiye ulaşırız. 

Whatsapp